Bekijk hier onze

Aanbiedingen & Acties

Hieronder is een overzicht te vinden van onze huidige acties en aanbiedingen.

Kleuren met pasen (winaar wordt 8 april 2023 bekend gemaakt)

Download en print onze kleurplaat of haal hem op in de winkel, kleur hem zo mooi mogelijk in en lever hem in bij Verswinkel B.O.P. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van onze fantastische prijs: een gigantische chocolade paashaas van 65 cm en 3,5 kg, gemaakt door Rousseau Chocolade!

De winnaar wordt gekozen door onze klanten. We loten de top 3 en kiezen daaruit de grote winnaar van onze prijs. Dus doe mee en wie weet word jij wel de gelukkige winnaar van deze heerlijke prijs!

Veel succes en plezier met kleuren!

Gratis stokbrood bij gourmet bestellingen (tot en met 1 januari 2023)

Stel zelf uw gourmet pakket samen en wij doen het stokbrood er geheel GRATIS bij! Bij iedere 20 euro aan gourmet bestellingen minimaal 1 stokbrood. De coupon wordt automatisch toegevoegd aan de winkelwagen. Wij zorgen ervoor dat er genoeg stokbrood bij de bestelling zit, gekeken naar hoeveelheden/ aantallen.

Gourmet vlees van Slagerij Bouwmans en het lekkerste aanvullende vers van Verswinkel B.O.P!

Het GRATIS ciabatta stokbrood is met de hand gevouwen, op de steen gebakken en met bloem bestrooid! Gourmet vlees van Slagerij Bouwmans en het lekkerste aanvullende vers van Verswinkel B.O.P! Actie loopt tot en met 1 januari 2023.